Auto Inkoop Rijnmond

Wij zijn al reeds meer dan 30 jaar hét adres in Rotterdam Rijnmond, Zuid-Holland voor de verkoop en de hoogste prijs voor uw auto. Let op !!! We doen aan auto inkoop in de Rijnmond en zijn dus geen veilingsite en/of bemiddelen niet in de verkoop van uw auto. Wij kopen uw auto direct van u in en zorgen voor een snelle en veilige afwikkeling. Wij zijn uiteraard RDW Erkend en zorgen dan dus ook ter plekke voor de juiste RDW vrijwaring. Zit u in een andere regio dan Rijnmond?

Autoverkoop-In-Rotterdam

Geen probleem, wij kopen auto’s in het gehele land. U kunt ons transport regelmatig vinden in de regio Rijnmond zoals bijvoorbeeld in Lombardijen, Ijsselmonde, Barendrecht, Vlaardingen, Schiedam, Rhoon, Ridderkerk,

Albrandswaard, Strijen, Heerjansdam, Binnenmaas, Brielle, Capelle aan den Ijssel, Cromstrijen, Dirksland, Goedereede, Hellevoetsluis, Korendijk, Krimpen aan den Ijssel, Lansingerland, Maassluis, Middelharnis, Nederlek, Nissewaard, Oostflakkee, Oud-Beijerland, Ouderkerk, Rotterdam, Rozenburg, Westvoorne, Spijkenisse, Bernisse etc. Staat uw regio of plaats er niet bij?

Geen paniek wij rijden ook buiten de regio Rijnmond.Aan ons kunt u uw auto verkopen ongeacht model, bouwjaar of staat. Auto inkoop in de regio Rijnmond en andere gebieden is aan Occasioninkoop.nl volledig kosteloos.

De auto taxatie, verkoop, administratie en eventueel transport zijn gegarandeerd gratis en vrijblijvend. Zo kunnen wij u van dienst zijn met een vertrouwde en snelle inkoop van uw auto in het Rijnmond gebied. Met 3 simpele stappen kunt u uw auto al verkopen:

Stap 1: Online Bod

Via ons online bod formulier bent u verzekert van een gunstige prijs voor uw auto binnen 24 uur. U heeft hier het volgende voor nodig:

  • Gegevens van uw auto, zoals bouwjaar, merk, type, kilometerstand etc.
  • Geldig e-mailadres om uw online bod op te ontvangen
  • Optioneel enkele foto’s om een zo exact mogelijke indicatie te krijgen

Op deze manier ontvangt u een indicatie voor de waarde van uw auto. Wilt u hierna weten wat het exacte bod is op uw auto? Maak dan geheel vrijblijvend en gratis een afspraak of rij gerust eens langs bij onze auto inkoop vestiging in de regio Rijnmond.

Stap 2: Afspraak voor Taxatie

Ook deze auto inkoop dienst bij Occasioninkoop.nl is geheel vrijblijvend en kosteloos.

  • Eén van onze medewerkers taxeert uw auto, hij let daarbij natuurlijk op de algehele staat van de auto. Zowel technische aspecten, uiterlijke schades als de onderhoudshistorie zijn van invloed op uw uiteindelijke bod.
  • De auto inkoper van onze vestiging Dordrecht, de Drechtsteden maakt natuurlijk ook een korte proefrit, u mag uiteraard zelf ook meerijden.
  • Komen u en onze medewerker tot een akkoord dan kunt u verder naar stap 3: de inkoop van uw auto in de Drechtsteden aan Occasioninkoop.nl

Stap 3: Auto direct verkopen

U bent akkoord met de verkoopprijs van uw auto, gefeliciteerd en bedankt voor het gebruik van onze auto inkoop diensten! U heeft het volgende nodig voor de administratieve afwikkeling:

  • Kentekenbewijs I & II of de Kentekencard met bijbehorende codes
  • Geldig legitimatiebewijs
  • Autosleutels, Onderhoudsboekje en eventuele bijbehorend heden van de auto.

Hierna wordt het afgesproken bedrag direct overgeschreven op uw bankrekening, indien u een contante betaling wenst dient u met één van onze medewerkers naar de bank te rijden zodat daar de overdracht gerealiseerd kan worden.

Het aangeboden stappenplan is natuurlijk niet verplicht. Voor de auto inkoop van uw auto in Rotterdam, de Drechtsteden kunt u natuurlijk ook direct vrijblijvend langsrijden bij Occasioninkoop.nl of bel 010-4822236 en maak direct een afspraak. Wij zijn zeer makkelijk te bereiken vanaf Afslag Barendrecht, slechts 3 minuten vanaf de snelweg (A15). Wij zitten pal naast het Maasstad Ziekenhuis gevestigd, gelegen naast Station Lombardijen.