Over Ons

OCCASIONINKOOP.NL

Wij zijn al reeds meer dan 35 jaar hét adres in Rotterdam, Zuid-Holland voor de verkoop en de hoogste prijs voor uw auto. Let op !!! We doen aan autoinkoop en zijn dus geen veilingsite en/of bemiddelen niet in de verkoop van uw auto. Wij kopen uw auto direct van u in en zorgen voor een snelle en veilige afwikkeling. Wij zijn uiteraard RDW Erkend en zorgen dan dus ook ter plekke voor de juiste RDW vrijwaring. Kortom: Wij kopen auto’s.

Uw-auto-verkopen-Occasioninkoop
Occasioninkoop.nl

Wij zijn een familiebedrijf en sinds jaar en dag gevestigd in Rotterdam. Vanwege onze schat aan ervaring welke overgaat van generatie op generatie kunnen wij u in iedere denkbare situatie van dienst zijn. Is uw auto te duur geworden vanwege het jaarlijkse onderhoud? Is de APK verlopen maar wilt u geen kosten meer maken aan reparaties? Kunt u niet rijden met de auto vanwege een defect, ziekte of schorsing?

Bij ons is dat ook niet meer nodig, wij kopen uw auto voor de beste prijs zoals hij nu is. Ook bij faillissement verkopen en uiterst vervelende gevallen zoals overlijden of echtscheidingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een eerlijke prijs en nemen de zorgen van het papierwerk compleet uit handen. Voor autoinkoop bent u bij ons aan het juiste adres.

Gaat u een nieuwe auto bij de dealer kopen en wilt u uw tweedehands auto eigenlijk inruilen omdat dit wel zo makkelijk is? Het is vaak zeer lonend om uw auto bij ons aan te bieden wanneer u het inruilvoorstel van de dealer heeft ontvangen. In uw inruilprijs van uw occasion zit namelijk de korting op de nieuwe auto verwerkt. U kunt uw auto door ons in laten kopen en vervolgens bij de dealer de volle korting genieten, dat is dubbele winst voor u. U kunt bij ons zelfs de auto aan ons verkopen en alles op papier rond laten maken om vervolgens te blijven rijden met uw occasion tot u hem kunt missen

Occasioninkoop-Rotterdam

Wij zijn op zoek naar alle typen/merken auto’s en hebben geen bezwaar tegen defecten, hoge kilometerstanden, geen apk, schadeauto’s, sloopauto’s etc. Tevens kopen wij alle merken en typen bedrijfsauto’s en brommobielen. Autoinkoop door middel van taxatie aan huis of bedrijf of op uw werk is mogelijk. Onze chauffeur verzorgt geheel professioneel ter plaatse de autoinkoop en het transport van uw auto naar ons bedrijf. Iemand die écht snel van zijn of haar auto af wil kan ons het beste even bellen op 010-4822236.