Auto verkopen Rotterdam

Wij zijn al meer dan 30 jaar hét adres voor het verkopen van uw auto in Rotterdam, Zuid-Holland. Let op !!! U kunt bij ons terecht voor het verkopen van uw auto en wij zijn dus geen veilingsite en/of bemiddelen niet in de verkoop van uw auto.

Wij kopen auto’s direct van de betreffende eigenaar en zorgen voor een snelle en veilige afwikkeling. Natuurlijk zijn wij RDW Erkend en ontvangt u bij de verkoop van uw auto de juiste RDW-vrijwaring. Kortom: voor het verkopen van uw auto in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres. Het particulier verkopen van uw auto is vandaag de dag niet zo makkelijk en veilig zoals men vaak denkt. Wat is de juiste prijs voor je auto, hoe wordt er betaald, kan ik de mensen die aan mijn deur komen en een proefrit willen maken wel vertrouwen, hoe zit het met mijn vrijwaringsbewijs?

Autoverkoop-In-Rotterdam

Dit zijn slechts enkele aspecten waar u zich bij ons niet om hoeft te bekommeren. U bespaart zichzelf zo een hoop ongemak en ontvangt simpelweg veilig en snel een eerlijke prijs. Alleen maar voordelen dus, bovendien is het verkopen van uw auto aan onze vestiging Vele autobezitters zijn u voorgegaan bij het verkopen van hun auto. Wij zijn met ons familiebedrijf namelijk sinds jaar en dag gevestigd in Rotterdam.

Welke reden u ook heeft voor het verkopen van uw auto, bij onze vestiging in Rotterdam kunt u terecht. Is uw auto te duur geworden vanwege het jaarlijkse onderhoud, APK kosten of reparaties? Wordt de auto niet meer gebruikt vanwege een defect, ziekte of schorsing? Geen probleem, u kunt de auto aan ons verkopen voor de beste prijs in de staat waarin hij nu verkeert. Wij zorgen voor een eerlijke prijs en nemen de zorgen van het papierwerk compleet uit handen.

Heeft u liever dat de verkoop van uw auto bij u thuis gebeurt? Ook dit is te realiseren door gebruik te maken van onze mobiele auto inkoper inclusief transport, deze service is bij ons geheel gratis. Maak gerust een afspraak, of rij vrijblijvend eens langs bij onze vestiging in Rotterdam.

U kunt tevens contact opnemen via 010-4822236 of na 17.30 met de mobiele auto inkoper op 06-419990430. Hoe dan ook, uw auto verkopen bij onze vestiging in Rotterdam is zo geregeld.