Auto verkopen Zuid-Holland

U heeft een auto in het bezit die u graag wilt verkopen in Zuid-Holland. Dit is via vele kanalen mogelijk. U kunt een advertentie plaatsen in de krant, uw auto proberen te verkopen via een website of uw auto verkopen aan een dealer.

Opties die best veel tijd in beslag kunnen nemen. U zult moeten onderhandelen, proefritten maken, administratieve afwikkelingen bij het Rdw in goede banen leiden etc. Wij van Occasioninkoop.nl kunnen het verkopen van uw auto in Zuid-Holland veilig en snel voor u realiseren. Binnen 1 dag ontvangt u de beste prijs. Dit bod is vrijblijvend en gratis, u zit nergens aan vast.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, u kunt contact opnemen voor het verkopen van uw auto met onze vestiging in Zuid-Holland of onze mobiele auto inkoper. U kunt uw auto bij ons op 3 manieren aanbieden. Via het inkoopformulier krijgt u een online taxatie van uw auto, zo weet u alvast waar u aan toe bent.

Autoverkoop-In-Rotterdam

Tevens bent u welkom bij onze vestiging in Zuid-Holland aan de Stolwijkstraat 41, 3079DN te Rotterdam.U kunt een afspraak maken maar langsrijden voor het verkopen van uw auto wanneer het u uitkomt is voor ons ook geen enkel probleem.

Er is altijd iemand aanwezig die de auto inkoop van uw auto kan verzorgen.  Een andere optie is het verkopen van uw auto aan onze mobiele auto inkoper. U kunt ons voor de taxatie aan huis bereiken op 010-4822236 of direct contact opnemen met de auto inkoper op 06-41990430.

Wij beschikken over onze eigen ophaaldienst. Onze chauffeur komt de auto geheel kosteloos bij u thuis ophalen. Moet de auto op uw werk ingekocht worden? Ook dit behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. U kunt onze transportdiensten dagelijks vinden in Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Dordrecht, Westland, Delft, Schiedam, Alphen aan den Rijn, Leidschendam Voorburg, Spijkenisse, Gouda, Vlaardingen, Capelle aan den Ijssel, Katwijk, Zwijndrecht etc. Zit u in een andere provincie dan Zuid-Holland? Geen probleem, wij kopen auto’s in het gehele land.

Zo onderscheiden we ons van andere auto opkopers, auto inkoop bedrijven, autoveilingsites, autodealers en autohandelaren. Zowel voor de mobiele auto inkoop dienst als voor ons hoofdkantoor geldt dat alles veilig en snel geregeld wordt. Vanwege onze RDW-erkening bent u verzekerd van de juiste officiële RDW-Vrijwaring.

Wij zijn op zoek naar alle typen/merken auto’s en hebben geen bezwaar tegen defecten, hoge kilometerstanden, geen apk, schadeauto’s, sloopauto’s etc. Tevens kopen wij alle merken en typen bedrijfsauto’s en brommobielen. Uw auto verkopen in Zuid-Holland door middel van taxatie aan huis of bedrijf of op uw werk is mogelijk. Onze chauffeur verzorgt geheel professioneel ter plaatse de autoinkoop en het transport van uw auto naar ons bedrijf

Iemand die écht snel van zijn of haar auto wil verkopen kan ons het beste even bellen op 010-4822236 en na 17.30 uur op 06-41990430 of natuurlijk zo snel mogelijk langsrijden. Wij zijn zeer makkelijk te bereiken vanaf Afslag Barendrecht, slechts 3 minuten vanaf de snelweg (A15). Wij zitten pal naast het Maasstad Ziekenhuis gevestigd, gelegen naast Station Lombardijen.